Kataloger

Last ned våre kataloger her.

katalog

Huseby Signatur

SIGNATUR er Huseby`s eksklusive kjøkkenserie. Serien har finerte skrog forseglet med miljøvennlig lakk for å sikre maksimal slitestyrke, og treskuffer i oljet bøk for å nevne noe. Huseby SIGNATUR har et rikt utvalg kjøkkenmodeller, og har landets største utvalg av ulike overflatebehandlinger. Det er her begrepet ekte håndverk kommer til uttrykk.

katalog_agil

Huseby Agil

Huseby AGIL har et noe smalere sortiment og kan leveres i fire malte standardfarger. Her har vi blant annet valgt kvalitets-skuffer i lakkert stål fra en av verdens største produsenter. Serien er noe rimeligere enn SIGNATUR uten at det skal gå på bekostning av Husebys strenge kvalitetskrav.

katalog_garderobe

Huseby garderobe

Huseby har tatt frem et garderobesortiment hvor vi har lagt vekt på valgfrihet og finish. Våre garderober skal tilpasses deg, enten du liker tradisjonelle tunge engelske møbler, nordisk lett og lyst eller en hvilken som helst annen stilretning.

Nettoline katalog

Nettoline kjøkken – bad – garderobe

I denne katalogen finner du et bredt utvalg av spennende kjøkken, bad og garderober. Felles for dem alle er at det er høykvalitetsprodukter produsert på Nettolines egen danske fabrikk.

Nettoline katalog dører håndtak

Nettoline dører og håndtak

I denne katalogen ser du et bredt utvalg på forskjellige dørtyper og håndtak, med høy produktkvalitet.

AEG katalog

AEG kjøkkenprogram

Ved å kombinere fremragende teknologi og inspirerende design fortsetter AEG i dag med å utfordre visjonene om hva som er mulig. Neue Kollektion representerer innbegrepet av våre filosofier. Tilpasset til og integrert i moderne livsstil bringer det kjøkkenet enda nærmere "Perfekt in Form und Funktion"

Lumi katalog 2

Lumi

I denne brosjyren har vi samlet skyvedører og innredningsløsninger for ulike rom og stiler. Dette er en smakebit av de uendelige mulighetene du får med Lumi.

Rørosmetall katalog

Røros Metall

Du har kanskje begynt planleggingen av det nye kjøkkenet ditt eller skal du bare fornye litt? Vi har lagt stor vekt på interiørbilder av mange kjøkkenløsninger for å gi deg ideer og inspirasjon til å velge den perfekte kjøkkenhetten for ditt kjøkken.

Blanco katalog

Blanco

Blanco er en av verdens ledende leverandører av kjøkkenvasker, og har med sine 85 års erfaring omfattende kunnskap som gjør det mulig å utvikle innovative løsninger til fordel for sine kunder. Blanco's spesielle styrke er systemkonsepter som utnytter optimalt tilgjengelig plass, gjør arbeidet enklere og fortsetter å se bra ut etter mange års bruk.