Kataloger

Last ned våre kataloger her.

Huseby

Huseby tilbyr ekte håndtverk gjennom sine kjøkken og bad. Med sine to kjøkkenserier, SIGNATUR og AGIL, er Huseby en av Norges største kjøkkenleverandører. De kan også tilby et bredt spekter av baderomsinnredning i alle prisklasser.

Nettoline kjøkken – bad – garderobe

I denne katalogen finner du et bredt utvalg av spennende kjøkken, bad og garderober. Felles for dem alle er at det er høykvalitetsprodukter produsert på Nettolines egen danske fabrikk.

Røros Metall

Du har kanskje begynt planleggingen av det nye kjøkkenet ditt eller skal du bare fornye litt? Vi har lagt stor vekt på interiørbilder av mange kjøkkenløsninger for å gi deg ideer og inspirasjon til å velge den perfekte kjøkkenhetten for ditt kjøkken.

AEG kjøkkenprogram

Ved å kombinere fremragende teknologi og inspirerende design fortsetter AEG i dag med å utfordre visjonene om hva som er mulig. Neue Kollektion representerer innbegrepet av våre filosofier. Tilpasset til og integrert i moderne livsstil bringer det kjøkkenet enda nærmere "Perfekt in Form und Funktion"

Lumi

I denne brosjyren har vi samlet skyvedører og innredningsløsninger for ulike rom og stiler. Dette er en smakebit av de uendelige mulighetene du får med Lumi.

Blanco

Blanco er en av verdens ledende leverandører av kjøkkenvasker, og har med sine 85 års erfaring omfattende kunnskap som gjør det mulig å utvikle innovative løsninger til fordel for sine kunder. Blanco's spesielle styrke er systemkonsepter som utnytter optimalt tilgjengelig plass, gjør arbeidet enklere og fortsetter å se bra ut etter mange års bruk.