Bjørg Marie(28) lot KGB montere kjøkkenet mens hun dro på ferie

 

-Det var helt fantastisk å komme hjem til et splitter nytt kjøkken, sier hun.

Se video av det fine kjøkkenet til Bjørg Marie

FORNØYD: -La KGB gjøre jobben mens du er på ferie, sier Bjørg Marie. Foto: Thomas Mortveit

 

KGB: Finnes det noe deiligere enn et helt nytt kjøkken? Følelsen av hvitevarer som er akkurat slik du har drømt om, en benkeplate som er ryddig og bare lekker mat som venter på gjestene som straks banker på. Og alle de små og store hverdagsøyeblikkene av måltider, kaffekopper, samtaler, matpakker og festmiddager. Men, ja, det er jo alltid et «men»; hvordan skal man komme i gang?

 

Du reiser, KGB monterer

Tenk hvis du kunne sagt fiks det, her er nøkkelen, og så adios, sayonora, goodbye, adios – jeg drar på ferie. Det var akkurat det matblogger, cateringaktør og markedsfører Bjørg Marie Fagerheim(28) gjorde

-Når du står midt opp i det tenker du jo mest på at du ønsker at kjøkkenet bare skal bli ferdig, så hvorfor ikke. Jeg stolte 100 prosent på KGB og ga dem nøkkelen, forteller tysværjenta Bjørg Marie Fagerheim og ler.

Valget falt på kjøkkenmodellen Agil fra Husby, som gir gir et moderne uttrykk. Noe som passer bra for leiligheten ligger midt i Haugesund sentrum.

Dermed dro Bjørg Marie og kjæresten på en velfortjent ferie. Omtrent i det de hadde pakket kofferten og forlot byen rullet montørene fra KGB inn med kjøkkenskrog og verktøykasse.

URBANT OG LEKKERT: Bjørg Marie valgte Agil-kjøkken fra Husby, med messingdetaljer og ekstra bred koketopp. Foto: Thomas Mortveit

 

Enkelt valg – topp resultat

I tillegg til den tidkrevende jobben som matblogger jobber hun fulltid på klesbutikken Pie og hjelper også Matkanalen innimellom. Dessuten har hun en katt som heter Isa.

-For meg betyr kjøkkenet mye – både når jeg jobber med mat, men selvsagt også i hverdagen, sier Bjørg Marie.

-Det var helt fantastisk å komme hjem til et splitter nytt kjøkken. Alt er ferdig montert, det er nytt og fresht og nå gleder jeg meg til å nyte det nye kjøkkenet.

KGB MONTERER: Mange av KGBs kunder overlater hele jobben og drar heller på ferie eller på hytta. Foto: Thomas Mortveit

 

«Blir det ikkje mye styr da?»

-En av de tilbakevendende innvendingene når du skal kjøpe nytt kjøkken er: «Blir det ikkje mye styr da?», forteller Hanne Kari Lande hos KGB på Avaldsnes og ler.

KGB ønsker å gjøre akkurat så mye av jobben som du ønsker. Du kan hente kjøkkenet ditt her hos oss, eller vi kan gjøre hele jobben.

-Og da mener jeg hele jobben. Vi fjerner det gamle kjøkkenet, vi koordinerer med elektriker og rørlegger og eventuelt maler, monterer hele kjøkkenet fiks ferdig. Det gir deg som kunde en deilig følelse. Du slipper å tenke på noen ting, og heller nyte ferien din, sier Hanne Kari på KGB.

 

 

Artikkel produsert av Haugesunds Avis Marked.