Deco Blue – lett å forelske seg i

Bilde av Eris kjøkken, en modell i Husebys Signatur-serie

Karina Lilleeng Holmen eier interiørbutikken Eske i Oslo og jobber samtidig med mange spennende oppdrag som interiørdesigner og stylist. Karina har en forkjærlighet for fargebruk og gode fargenyanser, og har mye varmt å si om Deco Blue – den nyeste fargen i Husebys fargekart som vi er sikre på vil pryde mange kommende Huseby-kjøkken i det norske land.

– Deco Blue er en sofistikert og myk versjon av en klassisk blåfarge. Blå er en tidløs og nyttig farge, én av grunnene til at den er lett å forelske seg i. Deco Blue er mørk, men ikke for dypblå – en tidløs farge med et eksklusivt preg som passer like godt til elegante og sofistikerte hjem som til de i landlig stil, sier Holmen.

Løft interiøret til nye høyder

Interiørdesigneren kan fortelle at blåfargen nå også har gjort sitt inntog i leilighetene til den trendbevisste Instagram-generasjonen.

– Deco Blue passer sammen med varme grå, beige og greige farger, og sammen løfter de interiøret til nye høyder. Den passer også svært godt sammen med treverk i både varme og kalde farger. Benkeplater i treverk eller hvit sten/marmor/kompositt er perfekte å kombinere med en kjøkkeninnredning i denne fargen. Håndtak i skinn/messing/stål gjør seg også svært godt mot fronter i Deco Blue, påpeker hun.

Gir en sofistikert look

Holmen forteller videre at fargen passer veldig fint sammen med blåfargen LADY 4618 Kveldshimmel.

– Klassisk Hvit, Letthet, Eggehvit og Bomull er hvittoner som passer godt på resten av interiøret når du har Deco Blue på kjøkkeninnredningen. Du får eventuelt en veldig sofistikert look ved å male andre detaljer som vindu og dører i Deco Blue.

Alle Husebys kjøkken kan nå fås i Deco Blue

Huseby tilbyr et bredt utvalg kvalitetskjøkken innen to kjøkkenmodeller: SIGNATUR og AGIL. SIGNATUR er Husebys eksklusive serie, mens AGIL er noe rimeligere, uten at det går på bekostning av Husebys strenge kvalitetskrav.

Uavhengig om du ønsker et kjøkken fra SIGNATUR eller AGIL, kan du velge mellom ti flotte farger, hvor Deco Blue er det siste fargetilskuddet i fargepaletten:

 

Bilde av fageprøvene du kan få på Huseby kjøkken

 

Uansett om du ønsker å gå for fargen Deco Blue eller foretrekker andre farger, får du frem til 1. mai 25 prosent rabatt på alle kjøkken fra Husebys SIGNATUR serie.

Se vårt utvalg av Huseby-kjøkken, her

Les neste artikkel >>