Kataloger

Last ned våre kataloger her.

Huseby – Kjøkken og bad

Med sine to kjøkkenserier, SIGNATUR og AGIL, er Huseby en av Norges største kjøkkenleverandører. De kan også tilby et bredt spekter av baderomsinnredning i alle prisklasser.

Nettoline kjøkken – bad – garderobe

I denne katalogen finner du et bredt utvalg av spennende kjøkken, bad og garderober. Felles for dem alle er at det er høykvalitetsprodukter produsert på Nettolines egen danske fabrikk.

Røros Metall – Kjøkkenvifter

I denne katalogen har Røros Metall lagt vekt på interiørbilder av mange kjøkkenløsninger for å gi deg ideer og inspirasjon til å velge den perfekte kjøkkenviften for ditt kjøkken.

Lumi – Garderober

I denne brosjyren har vi samlet skyvedører og innredningsløsninger for ulike rom og stiler. Dette er en smakebit av de uendelige mulighetene du får med Lumi.

Blanco – Kjøkkenvasker

"BLANCO's spesielle styrke er kjøkkenvasker med et systemkonsept som utnytter optimalt tilgjengelig plass, gjør arbeidet enklere og fortsetter å se bra ut etter mange års bruk."

Blanco – Blandebatterier

"BLANCO fokuserer ikke kun på kjøkkenvasken, men også det som foregår omkring vasken. Sammen med det riktige blandebatteriet kan du skape en smart og funksjonell våtsone."